Schmidt Communicatie haalt marketing-succesformule StoryBrand naar Nederland

Daan Schmidt, mede-eigenaar van Schmidt Communicatie, mag zich de eerste StoryBrand Certified Guide van Nederland noemen. Het door Donald Miller opgerichte StoryBrand is een marketinginstrument dat bedrijven een framework biedt om hun boodschap te verduidelijken. Schmidt Communicatie zet StoryBrand in om klanten te helpen met het genereren van meer leads.

In oktober 2017 verscheen Donald Miller zijn boek Building a StoryBrand – Clarify Your Message So Customers Will Listen. Het boek werd direct een New York Times bestseller. Daan Schmidt, webinarspecialist en veelgevraagde spreker in binnen- en buitenland, las het boek en raakte overtuigd van deze vernieuwende benadering van marketing en online marketing. Hij en zijn team volgden alle trainingen en vlogen naar de VS om Donald Miller daar te horen spreken. Schmidt paste de methode toe op de eigen onderneming en testte het bij zijn opdrachtgevers. Onder de indruk van het resultaat besloot hij zich officieel te laten certificeren. Wereldwijd zijn er 364 StoryBrand Certified Guides. In Europa zijn er tien en in Nederland is Schmidt Communicatie het eerste gecertificeerde onlinemarketingbureau.

De toepassing van StoryBrand
Daan Schmidt over StoryBrand: “De meeste bedrijven verspillen enorme bedragen aan hun marketing. Jaar na jaar en euro na euro vertrouwen ze toe aan ontwerpbureaus zonder een duidelijke boodschap te hebben. Uiteraard is het ontwerp belangrijk, maar mensen kopen geen product of dienst, ze kopen een verhaal. Daarom is de boodschap essentieel. StoryBrand biedt het framework om de boodschap vorm te geven. Doordat we nu officieel gecertificeerd zijn, zijn we nog beter in staat om onze klanten te bedienen met dit krachtige framework en hebben we toegang tot een internationale community van specialisten.” Schmidt Communicatie helpt bedrijven met het genereren van meer leads door de StoryBrand-methode toe te passen in websites, e-mailmarketing, webinars, sales pitches, advertenties en marketing automation campagnes.

Over Schmidt Communicatie
Schmidt Communicatie is een online marketingbureau, opgericht in 2013 en gevestigd in het centrum van Leusden. Met een team van vijf professionals, een vaste schil van freelancers en strategische partnerships met andere specialistische bureaus bedienen zij klanten in meer dan vijftien landen. Schmidt Communicatie is specialist in leadgeneratie door middel van social ads met live en automated webinars.

Recente berichten